top of page

yhteystiedot,
toimitus- ja maksuehdot

Verkkokaupan yhteystiedot

LuovaSielu

Y-tunnus: 2170131-6

Arolantie 8 E 23, 16300 Orimattila

050 440 8390

art@luovasielu.com

Verkkokaupassa luovasielu.com/shop myydään seuraavan kategorian tuotteita: palvelut, fyysiset ja digitaaliset tuotteet.

Taulujen tai muiden fyysisten tuotteiden toimitus

Ostaja voi valita noutaako taulun/tuotteen itse LuovaSielun taidehuoneelta Lahdesta vai haluaako taululle/tuotteelle toimituksen.

Matkahuolto

Suomessa taulujen toimitus tapahtuu Matkahuollon kautta vastaanottajan ovelle toimitettuna. Matkahuolto sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa. LuovaSielu käyttää ovelle toimitettuna palvelua sen vuoksi, että taulut kulkeutuvat mahdollisimman turvallisesti vastaanottajalle. Kukin taulu pakataan omaan pakettiinsa.

Posti

Muut pienemmät tuotteet toimitetaan postin kautta, paketin koosta riippuen joko ostajan postilaatikkoon tai postin toimipisteeseen/postin automaattiin.

Käsittely- ja toimitusaika

Ostotapahtuman jälkeen LuovaSielu käsittelee tilauksen ja lähettää paketin 1-3 arkipäivän kuluessa. Matkahuollon ja postin toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Toimitusten hinnat

Toimituksen hinta muotoutuu paketin koon perusteella. Suurin osa LuovaSielun tauluista on isohkoja, isoja tai suuria ja tämä vaikuttaa myös toimituskustannuksiin.

 • Isohkoille/isoille tauluille toimituskustannus ovelle toimitettuna on 43,80€

  • paketin koko voi olla max 15x120x150 cm

  • paketin enimmäispaino on 10 kg

 • suurille tauluille toimituskustannus ovelle toimitettuna on 99,90€

  • paketin yhteenlaskettu pituus + leveys + korkeus voi olla maksimissaan 360 cm, ja yhden sivun pituus maksimissaan 240 cm.

  • Paketin enimmäispaino on 35 kg.

 • pienemmille paketeille (posti) 5,90-10,90€

 

Maksuehdot

 

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Business ID 2122839-7

paytrail.com/en/consumer/information-about-paying

Maksutavat

bottom of page