top of page

Palautus- ja peruutusehdot

Verkkokaupassa luovasielu.com/shop myydään sekä palveluja että fyysisiä ja digitaalisia tuotteita.

 

Palvelut

Kaikki verkkokaupassa myytävät palvelut ovat tiettynä ajankohtana järjestettäviä tapahtumia/kursseja, joten näiden ostosten yhteydessä peruutusoikeutta ei ole (kyseessä on vapaa-ajan tapahtuma/kurssi). Kun ostaja maksaa valitsemansa palvelun verkkokaupassa, varaa hän samalla paikan kyseisestä tapahtumasta. Palveluiden hinnoissa on huomioitu kyseisen tapahtuman/kurssin/päivän materiaalit, jotka LuovaSielu hankkii ostajaa (osallistujaa) varten.

LuovaSielun omat palvelut​

 • intuitiivinen maalaustuokio

 • muut mahdolliset kurssit ja taidetuokiot

 

Poikkeustilanteet

 • Mikäli palvelun ostaja (tapahtumaan osallistuja) ei pystyisi pätevän syyn, kuten sairastumisen vuoksi osallistumaan sovittuna ajankohtana tapahtumaan, on mahdollista sopia LuovaSielun kanssa korvaava ajankohta. Ilmoitus on tehtävä LuovaSielulle viipymättä, sähköpostitse art@luovasielu.com tai viestillä p. 050 440 8390. LuovaSielu ottaa osallistujaan yhteyttä uuden ajan sopimiseksi.

 • LuovaSielu voi siirtää palvelun toteutumisen ajankohtaa, mikäli itse sairastuu, palvelun toteuttamiseen osallistuva yhteistyökumppani sairastuu tai esimerkiksi palvelun toteuttamiseen varatun tilan käyttö estyy LuovaSielusta riippumattomista syistä. Tällaisissa tilanteissa LuovaSielu ottaa viipymättä yhteyttä osallistujaan ja sopii hänen kanssa uudesta ajankohdasta. Mikäli sopivaa ajankohtaa ei löydy, LuovaSielu palauttaa ostajalle tapahtumamaksun.

 • Mikäli verkkokaupassa olevassa palvelunkuvauksessa on mainittu tapahtuman minimi osallistujamäärä, jotta tapahtuma voidaan toteuttaa, ja osallistujia ei ole ilmoittautunut tarpeeksi määräaikaan mennessä, pyrkii LuovaSielu ensisijaisesti sopimaan osallistujan kanssa uuden ajankohdan tai vaihtoehtoisesti palauttaa ostajalle tapahtumamaksun. Tällaisissa tilanteissa LuovaSielu on ostajaan yhteydessä kun ilmoittautumisaika on päättynyt.

LuovaSielun ja valokuvaaja Johanna Karttusen kanssa yhteistyössä järjestettävät palvelut

 • IHOLLA kehomaalauksesta valokuvaan -päivät yksilöille ja ryhmille​​

LuovaSielu järjestää IHOLLA päivät yhteistyössä valokuvaaja Johanna Karttusen kanssa. Tapahtumapäivät ovat tiettynä ajankohtana järjestettäviä, joten näiden ostosten yhteydessä peruutusoikeutta ei ole (kyseessä on vapaa-ajan tapahtuma/kurssi). ​Näitä päiviä varten osallistujille tilataan erikseen henkilökohtaiset kehomaalit, jotka osallistuja saa mukaansa päivän jälkeen. Päivät on suunnattu joko henkilökohtaisesti yhdelle osallistujalle tai sitten esimerkiksi kaveriporukasta tai tiimistä koostuvalle ryhmälle. Lisäksi riippuen missä tapahtumat järjestetään, voi olla, että järjestäjät varaavat erillisen tilan kehomaalauksen toteuttamiseen. ​

Poikkeustilanteet peruutuksissa

 

​​Sairaustapaukset huomioimme ja niihin liittyvät erityisehdot kerrottu alla.

 

 • Miten toimitaan jos osallistuja sairastuu?

  • Henkilökohtaisesti yhdelle suunnattu päivä: osallistujan tulee ilmoittaa viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa, mikäli ei pääse sairastumisen vuoksi osallistumaan. Tällaisissa tilanteissa osallistujan kanssa voidaan sopia uusi korvaava ajankohta. 

  • Ryhmälle suunnattu päivä: koska kyseessä on tietylle ryhmälle sovittu päivä ja jos ryhmästä joku sairastuu, eikä sen vuoksi pääse osallistumaan, tulee hänen ilmoittaa siitä viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa. Tällaisissa tilanteissa osallistujalle palautetaan 50% päivän kokonaishinnasta, koska uutta ajankohtaa on hankala toteuttaa kun muu ryhmä osallistuu päivään, joka on alunperin sovittu. Mikäli ilmoitus tulee edellä mainittua myöhemmin, ei maksua palauteta. 

 • Äkillisissä force majeure -tilanteissa osallistujan puolelta pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä järjestäjiin, jotta voidaan sopia miten toimitaan.

 • Miten toimitaan jos järjestäjä(t) sairastuu?​

  • ​Järjestäjät voivat siirtää palvelun toteutumisen ajankohtaa, mikäli toinen tai molemmat järjestäjistä sairastuu tai esimerkiksi palvelun toteuttamiseen varatun tilan käyttö estyy järjestäjistä riippumattomista syistä. Tällaisissa tilanteissa järjestäjät ottavat viipymättä yhteyttä osallistujaan/osallistujiin ja sopii hänen/heidän kanssa uudesta ajankohdasta. Mikäli sopivaa ajankohtaa ei löydy, palautetaan ostajalle tapahtumamaksu kokonaisuudessaan.

 • Äkillisissä force majeure -tilanteissa järjestäjien puolelta otamme osallistujaan viipymättä yhteyttä sopiaksemme miten toimitaan

 

Yhteystiedot kaikissa IHOLLA kehomaalauksesta valokuvaan -päiviin liittyvissä peruuntumistilanteissa- ja kysymyksissä

Fyysiset tuotteet

 • taulut

 • muut mahdolliset tuotteet, kuten yksittäiset taidemuistikirjat tms

LuovaSielun verkkokaupassa myynnissä olevien fyysisten tuotteiden osalta on ostajalla (kuluttajalla) 14 päivän peruutusoikeus, mikäli ostaja tulee toisiin aatoksiin hankkimastaan tuotteesta. Tilaustyönä maalatuilla tauluilla tai tuotteilla, johon ostaja pyytää jotain kustomointia, ei tätä palautusoikeutta ole. Peruutusaika alkaa kulumaan siitä, kun tuote on toimitettu ostajalle.

Mikäli ostaja haluaa perua kaupan ja palauttaa tuotteen, hänen on ilmoitettava asiasta LuovaSielulle 14 päivän peruutusajan kuluessa.

Ohjeet ilmoituksen tekemiseen:

 • Ilmoitus tehdään kirjallisesti lähettämällä LuovaSielulle sähköpostia osoitteeseen art@luovasielu.com

 • Sähköposti tulee otsikoida “Kaupan peruminen ja tuotteen palautus”

 • Sähköpostiviestiin kirjoitetaan yksilöivät tiedot, kuten taulun/tuotteen nimi,ostosumma kokonaisuudessaan (mukaan lukien mahdolliset toimituskulut), ostajan nimi ja yhteystiedot. Lisäksi sähköpostiin tulee liittää kuva kuitista.

Ilmoituksen saavuttua:

 • LuovaSielu kuittaa ilmoituksen vastaanotetuksi ja lähettää viipymättä tuotteen palautusohjeet ostajalle, kuitenkin viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.

Tuotteen palautus ja toimituskulut:

 • Tuotteen palautuksesta voi sopia siten, että ostaja voi toimittaa sen itse LuovaSielun taidehuoneelle Lahteen tai vaihtoehtoisesti esim. matkahuollon kautta

 • Mikäli ostaja palauttaa tuotteen esim. matkahuollon tai muun vastaavan toimittajan kautta, vastaa ostaja itse toimituskuluista. Ostajan tulee huomioida, että isompia tauluja ei pysty toimittamaan normaalilla postipaketilla, joten se vaikuttaa toimituskustannuksiin.

 • Tuote tulee pakata yhtä huolellisesti kun se oli toimitettuna pakattu

 • Tuotteen on oltava ehjä

Tuotteen palauduttua LuovaSielulle

 • LuovaSielu palauttaa ostosumman täysimääräisenä ostajalle kun on vastaanottanut tuotteen takaisin ja tarkistanut, että tuote on ehjä. Maksu palautetaan ostajalle viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä.

Miten toimitaan, jos tuote on vaurioitunut

 • LuovaSielu ottaa valokuvat tuotteesta ennen paketointia ja paketoinnin jälkeen, ennenkuin toimittaa tuotteen ostajalle. Tällä tavoin varmistetaan, että tuote on ollut lähetyshetkellä ehjä ja se on paketoitu huolellisesti

 • LuovaSielu ei lähtökohtaisesti vastaa kuljetuksen aikana tuotteelle tapahtuvista vaurioista. Mikäli kuljetuksen aikana tuote on kuitenkin vaurioitunut, tulee ottaa viipymättä yhteyttä LuovaSieluun art@luovasielu.com (viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta). LuovaSielu selvittää asiaa sen tahon kanssa, joka on tuotteen kuljettanut ja antaa ostajalle tarvittavat toimintaohjeet.

 

Digitaaliset tuotteet

 • Lahjakortit

 • PDF muotoiset oppaat

 • taidetiedostot, kuten PNG, JPEG, SVG kuvapaketit tai printtivalmiit PDF-tiedostot

 

Digitaaliset tuotteet toimitetaan ostajalle sähköisenä tiedostona heti maksusuorituksen jälkeen. Tällaisilla tuotteilla ei ole palautus- tai peruutusoikeutta, koska ostaja saa tuotteen heti käyttöönsä.

Kaikissa peruutuksiin ja palautuksiin liittyvissä asioissa yhteys art@luovasielu.com

bottom of page