top of page
  • Writer's pictureAnniina

Voima sinussa, laajenna sielusi tilaa

Monta kertaa ulkoiset ja ulkopuoliset tekijät vaikuttavat meihin ihmisiin ja siihen miten matkaamme tätä elämää, miten ajattelemme, käyttäydymme ja tunnemme. Ulkopuolisten mielipiteiden kuunteleminen ja hyväksynnän hakeminen itsensä ulkopuolelta pitävät tehokkaasti sen oman ytimemme eli sielumme ikäänkuin piilossa.


Kun tarkastelemme itseämme ulkopuolelta ja kiinnitämme huomiomme itsemme ulkopuolisiin asioisin, energiamme vaeltaa hajanaisesti sinne ja tänne. Silloin olemme helposti myös kriittisiä ja koemme, ettemme ole riittäviä tai tarpeeksi. Huomio ja sitä kautta energia siirtyy pois itsestämme, jolloin se sielun tila pienenee, kun sen olisi tarkoitus laajentua.


Konkretisoin tätä asiaa "Voima sinussa" taulun kautta tai oikeastaan sen matkasta siihen muotoon missä se tuo esille tuon voiman.Prosessi käynnistyy

Maalausprosessi lähti käyntiin ja ihan ensimmäisestä vaiheesta, heleästä sävymaailmasta, on jäänyt kuva ottamatta, mutta kuitenkin tässä voi nähdä tilanteen hyvinkin alkuvaiheesta. Ja tämähän ei todellakaan ole ainoastaan maalausprosessi, vaan aina myös tunnematka ja energian liikkumista ja kanavoitumista värien kautta.


Maalaan yleensä aina yksin, mutta tällä kertaa ihana ystäväni oli myös maalaamassa taidehuoneellani. Keskityimme molemmat omien teostemme maalaamiseen ja tunteidemme prosessointiin. Maalaaminen vie meditatiiviseen tilaan, jolloin jossain vaiheessa käy niin, että tila hiljenee. Puhetta ei tarvita."Välivalmistuminen"

Maalaukseeni alkoi tulla lisää sävyjä ja energia alkoi liikkua siinä voimakkaasti. Tuli sellainen olo, että tällä erää tauluun ei tule mitään enempää.


Tällä tavoin käy useasti, että pysähdyn katsomaan ja tunnustelemaan taulun energiaa ja jos intuitio ei enää ohjaa mitään lisäämään, niin silloin lopetan maalaamisen. Mutta, silti joskus tulee sisäinen tieto, että maalaaminen tulee vielä jossain kohtaa jatkumaan. Tämän kohdalla sellainen tieto tuli.

Muutos

Ei mennyt pitkä aika kun tämä taulu lähti muuntumaan. Siihen lähti tulemaan kasvot ja maalasin hänelle auki olevat silmät. Oli jotenkin omituinen olo ja maalasin silmiä hetkenkin aikaa ja ihmettelin mikä tässä nyt on hassusti ja silmät ei oikein viestineet sellaista energiaa mitä oli tarkoituksena tämän taulun kanavoida maailmaan.


Tällaisessa tilanteessa voi olla riskinä, että alkaa yli yrittämään. Onneksi nykyään jo tunnistan, että se on merkki ettei mennä oikeaan suuntaan ja on aika pysähtyä tuntemaan mitä tapahtuu.


Kun puhutaan voimasta minussa tai sinussa (eli se energia sielun tasolla), niin tajusin, että kun tällä on silmät auki, niin hän keskittyy ulkoiseen maailmaan, tarkastellen itseään ulkopuolelta eikä huomaa mikä voima hänen sielussaan on. Jos katsoo tuota kuvaa, niin silmät vievät huomion pois tuolta sisältä. Sitten tapahtuikin ihan sekunneissa muutos, joka on täysin linjassa maalauksen viestin kanssa.Huomio menee oikeaan paikkaan, sielun kuunteluun. Sielun voiman tuntemiseen ja sen voiman välittämiseen. Silmät menivät kiinni ja ehkä paremmin sanottuna "ulkoiset silmät" menivät kiinni ja samalla yhteys sisäiseen voimaan avautui. Sielun tila laajeni, jolloin se energia myös tavoittaa.


Taululla on voimakas energia, sanoma ja tehtävä. Tämän tyyppiset tauluni olen nimennyt omaan kategoriaansa "The Female Energy Healing Portraits". Se on englanniksi, koska jotenkin se vaan kuulostaa oikealta. Joillekin sanoille ei aina ole sellaista suomenkielistä käännöstä, joka tuntuisi soljuvalta. Tuon kategorian tauluilla on aina tarkoitus herättää energiat liikkumaan, saada ne kulkemaan oikeaan suuntaan ja myös herättää huomaamaan mikä on tarpeen.


Valoa ja sielusi voiman voimistumista päivääsi.

15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page