top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Taulut ⎮ Taide

Maalaan kaikki tauluni intuitiivisesti ja käytän värejä rohkeasti. Maalausprosessi on itselleni kuin meditaatiota, koska sen aikana kaikki keskittyminen on siinä, mitä intuitio ohjaa tekemään. Muut asiat jäävät ulkopuolelle. Minulla on taito tuntea ja kuunnella energioita ja sen vuoksi tauluihini kulkeutuu aina tunteita välitettäväksi. Impulssi maalaamiseen tulee intuitiivisena viestinä, joka ohjaa myös tiettyjen värien äärelle, taulupohjan koon ja maalausvälineiden valintaan ja ihan siihen miten maalit lähtevät pohjalle kulkeutumaan.

Tauluni tuovat seinille paljon muutakin kuin kauniita sisustuselementtejä. Niiden tehtävä on toimia avoinna olevana väylänä katsojan omiin tunteisiin ja ajatuksiin. Ne käynnistävät tarvittavia muutosprosesseja ja antavat energiaa ja voimaa erilaisiin tilanteisiin ihmisen elämässä.

Joskus taulu sykähdyttää heti sydämessä välittäen vahvan tunteen, että tätä tarvitsen elämääni. Taulu voi välittää rakkautta, rauhaa, kiitollisuutta, rohkeutta, eteenpäin menemistä, luottamusta, uuden alkua, itsensä huomaamista ja paljon muuta.

Joskus taas joku asia taulussa saattaa jopa ärsyttää tai se nostaa pintaan jonkin muun negatiivisen tunteen. Silloin on hyvä kysyä itseltään mikä se asia mahtaa olla. Kenties joku väri käynnistää tuon tunteen? Tai jokin taulun energiassa sohaisee arkaan kohtaan? Tämä on aina merkki siitä, että jokin asia tai tunne tarvitsee käsitellä ja sen kuuluu tulla esille. Se negatiivinen tunne nousee pintaan syystä. Tällainen herättelevä taulu voi olla hyvinkin merkityksellinen hankinta. Tärkeää on antaa käsittelyprosessille aikaa ja taulu saattaakin avata asiaa vastaanottajalle pikkuhiljaa.

Rakastan nykyään kaikkia värejä vaikka aina se ei ole ollut niin. Mitä enemmän olen tunteitani käsitellyt, sitä enemmän kaikki värit ovat kulkeutuneet elämääni. Jos jokin väri aiheuttaa voimakkaan reaktion "en pidä tuosta väristä", antaa se paljon tietoa esimerkiksi siitä onko jokin asia elämässä ylikorostettua tai onko jotain liian vähän.

Portfoliossa voit tutustua jokaiseen tauluun erikseen.

bottom of page