top of page

Päivä tunteille

IHOLLA

Kehomaalauksesta valokuvaan

ikuisuus 1198x800_72ppi_edited.jpg

Mikä tämä juttu on?

Olemme intuitiivinen taiteilija LuovaSielu, Anniina Anttila ja valokuvaaja Johanna Karttunen. Yhteistyömme vuonna 2022 kehomaalauksen ja valokuvan yhdistämisellä, joka on vienyt meidät molemmat syvälliseen tunteiden kohtaamiseen, tunnusteluun ja käsittelyyn.

 

Projektimme sai nimeksi IHOLLA ja eri luontokohteissa otettuja kuvia oli ensimmäistä kertaa esillä näyttelyssä Porvoon Aatos Galleriassa, huhtikuussa 2024. Hyvin luontainen jatkumo projektillemme on mahdollistaa tällainen tunnekokemus myös muille ja aikaansaadaksemme sen, järjestämme IHOLLA kehomaalauksesta valokuvaan -päiviä henkilökohtaisesti yhdelle ja ryhmille.

Kasvojen maalaus.jpg

Kehomaalauksesta

Keholle maalaaminen on kanava nostaa esille ja käsittelyyn tunteita ja luoda merkityksellinen yhteys omaan itseen. Se on kanava, joka luo mahdollisuuden nähdä ja kokea itsensä uudella tavalla ja voi aikaansaada merkittäviä muutoksia elämään. Jo pelkästään se, että keholle laittaa maaleja on avaava kokemus.

Miksi kehomaalaus?

Jos sisällä tuntuu, että jokin rajoittaa. Saattaa tuntua pelkoa, surua, vihaa, katkeruutta, häpeää tai jotakin muuta tunnetta. Itsensä arvosteleminen tai vaikeus nähdä oma kauneus, herkkyys, vahvuus, voima, rakkaus, lämpö tai ainutlaatuisuus.

 

Tunteet voi kehomaalauksen kautta nostaa kehosta ja alitajunnasta esille ja näkyväksi tulemisen kautta syntyy hyväksyntä ja irtipäästäminen. Tunteen myös pääsee hahmottamaan eri tavalla, kun se näyttäytyy värien kautta. Tilaa syntyy sille kaikelle mitä sielussa oikeasti on ja vahvuudet alkavat väreilemään. Värähtelemäsi energia muuttuu.

Esimerkkejä miten kehon maalaaminen saattaa vaikuttaa siihen mitä tunnet

 • Näytän kaikki puoleni ja olen rohkea

 • Vapaudun häpeästä

 • Päästän irti surusta

 • Vapaudun vihasta

 • Näen itseni lempeästi

 • Hyväksyn itseni

 • Teen tilaa hyvälle ja annan kaiken hyvän virrata itseeni

 • Katson itseäni rakkaudella

 • Päästän irti

 • Huomaan ainutlaatuisuuteni

 • Näen ja tunnen kauneuteni

 • Tunnen aitoa iloa olla minä

Kokemus on jokaiselle yksilöllinen ja esiin nousevat tunteet voivat vaihdella ihmisten välillä. Voit luottaa siihen, että kohdallasi juuri oikeat asiat nousevat käsiteltäväksi.

Valokuvauksesta

Valokuvauksen kautta voi tuntea millaisia tuntemuksia maalaus kasvoilla herättää. Kuinka haluaa ilmentää itseään ja miltä tuntuu olla kuvattavana maalauksen jälkeen.

Kuvat valokuvataan ulkona luonnossa. Kuvauksissa voi tuntea voimaantumista ja ehkä voi päästää irti jostakin, mistä tarvitseekin luopua. Tuntea miltä luonto tuntuu ympärillä ja voiko siihen sulautua? Haluaako sulautua vai tulla paremmin nähdyksi? Uskaltaako ilmentää itsensä kaikkine väreineen? Mikä väri tuntuu hyvälle, mikä pahalle? Entä jos värit eivät tunnu miltään? Miltä tuntuu kun joku katsoo maalattuja kasvoja?

Tunnemaailma voi olla hyvinkin erilainen kuin normaalissa omassa tilassa ja se voi herättää paljon ajatuksia ja tunteita. Voi nähdä itsensä uudella tavalla ja saada kosketuksen johonkin syvään sisimmässä?

Vaihtoehdot & sisältö

Henkilökohtaisesti yhdelle

Yksilöllinen ja ikimuistoinen tunnekokemus henkilökohtaisesti sinulle. Pääset intuitiivisen taiteilijan maalattavaksi ja ammattivalokuvaajan kuvattavaksi. Päivän kesto 3 tuntia.

 • kasvojen ja ylävartalon maalaus

 • valokuvaus luonnossa

 • saat mukaasi kehomaalipaletin

 • sinulle toimitetaan 1 kpl digitaalinen valokuva, josta voit itse valmistaa printin

Ryhmälle

Ryhmälle (vähintään 4 hlölle) suunnattu matka tunteiden käsittelyyn ja yhteyden vahvistamiseen itseen ja toisiin. Osallistujat maalaavat itsensä intuitiivisen taiteilijan ohjauksessa ja pääsevät ammattivalokuvaajan kuvattavaksi. Päivän kesto 3 tuntia.

 • kehon maalaus itselle

 • ryhmän valokuvaus luonnossa

 • jokainen osallistuja saa mukaansa kehomaalipaletin

 • osallistujille toimitetaan 1 kpl digitaalinen josta voi itse valmistaa printin

Sopii hyvin ystäväporukoille ja tiimeille

Mitä voit odottaa päivältä

01.

Tunteiden näkyväksi tulemista ja niiden purkamista kehosta ja alitajunnasta.

02.

Luot itseesi vahvan yhteyden ja opit kohtaamaan itsesi uudella tavalla, hyväksyen.

03.

Päästät irti negatiivisesta tunnekuormasta ja energiasta 

04.

Tulet nähdyksi.

05.

Saat päivästä muiston ikuistettuna valokuvaan

Vastauksia kysymyksiin

Minkälaisilla maaleilla kehoa maalataan?

Kehoa maalataan iholle tarkoitetuilla laadukkailla maaleilla.

Miten hygienia-asiat hoidetaan?

Jokaiselle osallistujalle varataan henkilökohtaiset maalit (1 kpl väripaletti), jotka saa mukaan päivän jälkeen. Lisäksi maalaamiseen käytettävät meikkisienet on jokaiselle osallistujalle henkilökohtaiset. Pensselit eivät ole kertakäyttöisiä, mutta ne puhdistetaan huolellisesti jokaisen käyttäjän jälkeen.

Missä päiviä järjestetään?

Toteutamme päiviä pääasiassa Lahdessa ja Porvoossa. Voimme myös tulla johonkin toivomaasi paikkaan, jolloin mahdollisista matkakuluista sovitaan erikseen.

Hinta

 • Henkilökohtainen päivä yhdelle 570 € 

 • Ryhmälle 150 €/hlö kun osallistujia on vähintään neljä

Hinnat sis. alv 24%

Miten maksu hoidetaan?

Maksu hoidetaan LuovaSielu Shop verkkokaupassa sen jälkeen kun ajankohta toteutuspäivälle on sovittu. Shopista löytyy useita Paytrail maksupalveluun kuuluvia maksuvaihtoehtoja.

 • ostotapahtuman yhteydessä syötetään sovittu ajankohta päivämäärävalitsimeen ja kirjoitetaan paikkakunta, missä päivä on sovittu toteutettavaksi

Peruutusehdot

LuovaSielu Shop palautus- ja peruutusehdot

Sivulta löytyy erilliset ehdot koskien IHOLLA päiviä

Yhteystiedot

Miten voi varata itselle tai ryhmälle toteutuspäivän?

Lähetä meille yhteystietosi sivun lopussa olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä ajankohdan sopimiseksi. Voit tietenkin olla meihin myös itse yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

IHOLLA kehomaalauksesta valokuvaan -päivään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä.

 

Anniina: art@luovasielu.com

Johanna: 044 290 2421

Tekijät

Intuitiivinen taiteilija LuovaSielu

Anniina Anttila

Intuitiivinen taiteilija matkani alkoi viisi vuotta sitten intuition tuoman viestin kautta. Maalaan tauluja ja maalaan kehoani ja kaikki tapahtuu intuition ohjaamana. Rakastan värejä ja olen herkkä aistimaan energiaa. Luovuus ja intuitio yhdessä ovat minulle kuin supervoima.

 

Se, mitä taiteen luominen on tuonut elämääni ja miten niiden kautta olen saanut tuntea tunteita, oppinut arvostamaan ja rakastamaan itseäni, saanut rohkeutta, oppinut luopumaan ja päästämään irti sellaisista tunteista ja ajatusmalleista, jotka ovat rajoittaneet itseäni ja saanut kokea aitoa iloa siitä kuka olen, häpeilemättä, on jotain itselleni niin täydellisen arvokasta ja merkityksellistä.

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • TikTok

Ikuisuus (IHOLLA -näyttelystämme) 

Toteutan omaa tarkoitustani ja sen vuoksi mahdollistan myös muille kokemuksen, joka todella voi muuttaa montakin asiaa. Maalaan sinut, aistien energiaasi ja antaen intuition nostaa värein sinusta esille niitä tunteita, joiden on sillä hetkellä tarkoitus pintaan tulla.

 

Jos osallistut päiväämme osana ryhmää, ohjaan ja autan sinua maalaamaan näkyväksi sen mitä sillä hetkellä tarpeen on. Ilmapiiri on luottamuksellinen ja voit antaa vapaasti tunteiden liikkua. Maalausprosessin aikana tapahtuu paljon. Tunteita tulee esiin, joistakin päästetään irti ja joitakin vahvistetaan.

Valokuvaajana haluan löytää kaikista uniikkia kauneutta ja haluan luoda kuvattavalle rennon tilan missä ilmentää itseään. Haluan olla läsnä ja kuunnella kuvattavan eleitä, ilmeitä ja tapaa liikkua. Lopullinen tuotos on digitaalinen kuva, jonka voi halutessaan valmistaa itse haluamaansa kokoon.

Valokuvaaja

Johanna Karttunen

Olen kuvannut ammatikseni vuodesta 2008 ja olen vuoden muotokuvaaja 2012. Ihmisten valokuvaaminen on minulle ominaista ja pyrin tekemään kuvattavalle hyvän olon.

 

Opiskelen tunnetaideterapiaa ja minua kiinnostaa, miten värit vaikuttavat tunteisiin. Miten väreillä voi ilmentää itseään. Jokainen kokee värit eri tavalla ja ne voivat herättää paljon sisällä. Värit voivat olla myös pelottavia tai tuoda iloa sekä rauhaa elämään. Värien avulla voi vapauttaa jotain kehosta tai niiden avulla voi kuunnella alitajuisia viestejä.

 • Instagram

Varaa paikkasi

Haluan, että otatte minuun yhteyttä ajankohdan sopimiseksi

Kiitos, olemme pian yhteydessä!

Yhteystiedot

Voit myös halutessasi ottaa meihin itse yhteyttä 

 

Anniina: art@luovasielu.com

Johanna: 044 290 2421

bottom of page